Certificaten

VCA gecertificeerd
VCA staat voor: "Veiligheids Checklist Aannemers".

VCA is een gecertificeerd veiligheids-beheerssysteem, waarmee een bedrijf aantoont dat het veilig wil en kan werken. Als een bedrijf daarover beschikt, betekent dit dat het bedrijf structureel zorg besteedt aan veiligheid tijdens het werk.Certificaat Veilig werken met hoogtewerkers

Wist je dat werken mogen stilgelegd worden als blijkt dat bedieners van hoogtewerkers niet over de juiste papieren beschikken?
Een Certificaat is ook nodig om te voldoen aan de eisen van de Arbo-wet(Nederland) en verzekeraars. Daaron hebben we het “Veilig werken met de Hoogwerker” certificaat behaald.

 

Dus ook voor klusjes die wat hoger zijn dan bij de gemiddelde klus mag u ons om hulp vragen.

 


Gecertificeerd verwerkingsbedrijf Tedac coatings

TEDAC® Coating is een innovatieve, kostenbesparende en langdurig beschermende coating die de kleur en glans terugbrengt van verweerde en verkrijte oppervlakken en objecten, maar die óók uitstekende bescherming biedt (onder andere tegen UV-straling en vuil) op nieuwe materialen. TEDAC® Coating brengt oude materialen terug in de originele staat en maakt vervanging in veel gevallen overbodig. Nieuwe materialen kunnen beter worden beschermd en gaan dus veel langer mee!

deverfkwast.be
Tel.0477 593185